Publicat el

Jordi Ninus al Festival Multiculturel de Differdange

JNInus_Differdange

Segurament coneixeu Jordi Ninus: el gener del 2017, acompanyat pel seu guitarrista Jimmy Vidal, ens va oferir un concert al Sang&Klang que ens va deixar un molt bon record. Estem d’enhorabona i tenim la sort que Jordi Ninus, amb tot el seu grup, torna enguany a Luxemburg. En concret, a Differdange.

El cap de setmana del 8 i 9 de juny se celebra en aquesta ciutat del sud del Gran Ducat el Festival Multiculturel, un esdeveniment que aplega les diverses cultures de Differdange, però també del mon, que ofereixen durant dos dies una mostra de gastronomia i de música. És un festival anual i gratuït en plena Place du Marché de Differdange, que comença dissabte 8 a les 11 del matí i acaba diumenge a les 10 del vespre. I el plat fort de l’edició d’enguany és, ni més ni menys, Jordi Ninus, que clausurarà l’esdeveniment diumenge a les 17.40.

Per tant, gràcies a la intercessió del seu club de fans a Luxemburg i molt especialment de Luis Ramos (regidor de Differdange), podrem tornar a gaudir de l’energia i l’alegria d’aquest músic. És una ocasió ideal (gens irreal, encara que ho sembli) per descobrir el seu tercer disc, anomenat Irreal, i tornar a escoltar grans èxits com “Junts” o “París”. Si us va agradar l’acústic de 2017, imagineu com pot sonar amb tot el grup.

Podeu trobar més informació a la pàgina de Facebook sobre el Festival Multiculturel.