Posted on

«Atles de l’oblit»: Cafè Literari i conversa amb Teresa Ibars

Atles de l'oblit

El Cafè Literari del Centre Català de Luxemburg es reunirà dijous 28 de novembre a les 18.30 hores per debatre el llibre Atles de l’oblit, de Teresa Ibars. En aquesta ocasió, comptarem amb la presència de l’autora a la nostra tertúlia.

A continuació, a partir de les 19.15, l’autora oferirà una conferència oberta a tothom. Ens parlarà del seu llibre però també de la seva feina diària (com a arxivera de la Diputació de Lleida), d’història, d’Aitona (localitat natal de l’autora i autèntica protagonista del llibre) i de moltes altres coses.

A més d’Atles de l’oblit, ha publicat també La delinqüència a la Lleida del Barroc i les biografies Màrius Pons Sumalla: un cooperativista comunista i controvertit i Francesc Porta. El mirall trencat de la burgesia lleidatana (juntament amb la doctora Antonieta Jarne), algunes narracions breus i un recull de relats. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i editorials del territori català.