Publicat el

ACTIVITAT ANUL·LADA – Cafè Literari i conversa amb Teresa Ibars

Atles de l'oblit

ACTIVITAT ANUL·LADA per causes de força major. Perdoneu les molèsties.

El Cafè Literari del Centre Català de Luxemburg es reunirà dijous 28 de novembre a les 18.30 hores per debatre el llibre Atles de l’oblit, de Teresa Ibars. En aquesta ocasió, comptarem amb la presència de l’autora a la nostra tertúlia.

A continuació, a partir de les 19.15, l’autora oferirà una conferència oberta a tothom. Ens parlarà del seu llibre però també de la seva feina diària (com a arxivera de la Diputació de Lleida), d’història, d’Aitona (localitat natal de l’autora i autèntica protagonista del llibre) i de moltes altres coses.

A més d’Atles de l’oblit, ha publicat també La delinqüència a la Lleida del Barroc i les biografies Màrius Pons Sumalla: un cooperativista comunista i controvertit i Francesc Porta. El mirall trencat de la burgesia lleidatana (juntament amb la doctora Antonieta Jarne), algunes narracions breus i un recull de relats. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i editorials del territori català.