Publicat el

Demostració i torneig de «Magic – The Gathering»

Magic – The Gathering és un joc de cartes col·leccionables molt popular. Arreu del món compta amb tornejos organitzats i, fins i tot, amb jugadors professionals i un mercat secundari de compra-venda de cartes. A la Viquipèdia podeu trobar més informació sobre aquest joc.

Dissabte 23 de novembre us convidem a venir al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) primer per aprendre com funciona el joc i després, si us hi animeu, per jugar-hi, que és el que compta i realment interessa. La introducció tindrà lloc a les 16 hores i el joc a les 17. Per participar-hi demanem una inscripció de 10 euros (no socis) o 5 euros (socis).

Abans de començar a jugar us proporcionarem les cartes de manera que quedi garantida la igualtat de condicions. Per aquest motiu, us demanaríem que us inscrivíssiu enviant un missatge a la nostra adreça habitual, per tal de preveure quantes n’hem de tenir.