Publicat el

Els Pastorets (amb el Grup de Teatre d’Avinyó)

Pastorets

Dissabte 7 de desembre la farem grossa: us portem Els Pastorets!

Serà a les 16.30 hores a la sala Robert Krieps de Neimënster. La conegudíssima obra de Josep Maria Folch i Torres, Els Pastorets o L’Adveniment de l’infant Jesús ens arriba gràcies al Grup de Teatre d’Avinyó, format per 40 actors. Aquest Grup es desplaçarà expressament des de la Catalunya Central per fer-nos gaudir d’una excel·lent versió del clàssic nadalenc català.

Els preus de les entrades són 15 euros per als adults i 10 per als menors de 14 anys. Per als nens fins a 3 anys l’entrada és gratuïta. Podeu adquirir-les enviant un missatge a Neimënster.

La tradició teatral ve de lluny a Avinyó, però va ser a partir dels anys 90 quan es va donar un impuls a l’actual Grup de Teatre d’Avinyó de la mà de Jordi Corrius. Després d’uns primers anys amb escenificacions a l’antic cine Catalunya i representacions de petit format al pati del Centre Cívic, la inauguració del remodelat Local Catalunya, el 2008, va donar l’embranzida definitiva al grup teatral.

El Grup de Teatre d’Avinyó està format per una colla de persones que gaudeixen fent teatre. Són un grup versàtil i heterogeni, on l’aportació de cada membre és fonamental per al bon funcionament de l’entitat.