Publicat el

Excursió de tardor

Mapa de l'excursió de tardor 2020

El CCL té el plaer de convidar-vos diumenge dia 10 de novembre a la clàssica excursió de tardor. Tindrà com punt de sortida i arribada la pintoresca localitat d’Esch-sur-Sûre, considerada el poble més bonic del Grand Ducat.

L’excursió, amb trams molt bonics vorejant el llac i bones vistes, és de de 8,6 kms amb alguna pujada (com podeu veure a la imatge). No és adequada per a cotxets de nens petits ni per a nens (ni grans) que no siguin capaços de tirar 8,6 kms. Vestimenta adequada a l’època de l’any i calçat resistent a l’aigua i a la presència de fang. L’excursió es fa sota la sola responsabilitat dels participants i pares.

Després de l’excursió qui ho vulgui podrà participar al dinar en el restaurant Comte Godefroy amb una carta impressionant dedicada a la temporada de la cacera i bolets.

Ens trobarem a les 10 del matí a l’entrada de la localitat, just abans de passar el túnel que hi ha. Es prega màxima puntualitat per no fer esperar la gent a la intempèrie i per no fer tard al dinar. L’excursió es farà tant si plou com si neva!

Per a les dues activitats, excursió i dinar, cal fer reserva contestant a aquest e-mail i indicant el nombre de persones i de grans i petits. Qui vulgui reservar l’espectacular menú Jubile de 50 euros cal que ho reservi expressament com a molt tard divendres 8 de novembre.