Publicat el

Justin y la espada del valor (XXVII Cicle de Cinema)

Justin y la espada de valor

Un any més, a finals de gener arriba el Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. Enguany ho fa amb quatre pel·lícules molt diferents, un director convidat i títols d’autors que ja hem visionat en edicions anteriors del Cicle.

Com de costum, les projeccions es faran al Cinema Utopia.

La pel·lícula infantil és, en aquesta ocasió, Justin y la espada del valor, de Manuel Sicilia, que veurem dissabte 1 de febrer a les 16.45. Compta amb les veus d’Adolfo Moreno, Antonio Banderas (que n’és també el productor) i Inma Cuesta.

Justin és un jove de l’Edat Mitjana que viu en un regne avorrit. El seu somni és esdevenir un cavaller de valor, com ho havia estat el seu avi, però per aconseguir-ho haurà de superar una sèrie de proves molt difícils.

Una pel·lícula infantil que trenca força tòpics.