Publicat el

Els dies que vindran (XXVII Cicle de Cinema)

Els dies que vindran

Un any més, a finals de gener arriba el Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. Enguany ho fa amb quatre pel·lícules molt diferents, un director convidat i títols d’autors que ja hem visionat en edicions anteriors del Cicle.

Com de costum, les projeccions es faran al Cinema Utopia, a les 19.15 les pel·lícules per a adults i a les 16.45 la infantil.

La primera pel·lícula que veurem serà Els dies que vindran, de Carlos Marques-Marcet, director també de 10.000 km. Protagonitzada per David Verdaguer i María Rodríguez-Soto, la cinta ens parla d’una parella que espera el seu primer fill… malgrat el poc temps de la relació.

No us perdeu la guanyadora del Premi Gaudí a la millor pel·lícula del 2019!

Els dies que vindran és una pel·lícula intimista que ens parla de sentiments i d’incerteses amb la qual s’identificaran molts espectadors.