Publicat el

Brunch i feedback

Diumenge 2 de febrer us preparem l’esmorzar o, més ben dit, un brunch. Proposarem una variada tria de plats i platets (dolços i salats) amb què acompanyar el te, el cafè o el cacaolat. Pararem taula al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) a les 11.30, però el bufet quedarà obert fins a les 14.00. A més, us l’oferim a un preu molt competitiu (si compareu amb altres ofertes d’esmorzars similars a la Ciutat de Luxemburg): 12 euros per a adults, 6 euros per a nens entre 6 i 12 anys, i gratuït per als menors de 6 anys.

Serà un moment ideal per conversar i comentar tot el que us vingui de gust sobre el CCL o sobre la vida a Luxemburg. Entre mos i mos (o glop i glop) podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments: què hem de fer per millorar? Quina activitat heu trobat a faltar? Com es prepara una alvocado toast perfecta? Com sabeu, no només ens interessa la vostra opinió sinó que la necessitem per fer anar endavant el Centre Català de la millor manera possible. I, si teniu cap crítica, és el moment de fer-nos-la arribar (amb croissants, les recriminacions fan de més bon passar).

Per tal de preparar-vos el millor brunch possible, us demanem que reserveu com a molt tard dijous 30 de gener. Ho podeu fer enviant un mail a la nostra adreça habitual.

Assemblea

Per acabar, a les 13.00 hores, celebrarem la nostra assemblea anual. Hi presentarem les activitats i els números de l’any passat i d’aquest. D’aquesta manera, podreu aportar les vostres opinions, si ho voleu, d’una manera més formal. Hi podeu venir socis i no socis, perquè ens interessa el feedback de tothom.

Cruasanes en Barcelona

Fotografia de Wenjie, Zhang | A Certain Slant of LightBreakfast at Escribà III, CC BY 2.0, Link

Informe

Durant l’assemblea distribuirem l’Informe 2019 amb el resum de les activitats. El podeu descarregar aquí.