Publicat el

Assemblea general i paella

Diumenge 22 d’abril tenim preparada una doble activitat per celebrar Sant Jordi (que continuarà l’endemà amb la tradicional parada de llibres i roses): la nostra assamblea general anual i una paella.

A les 10.30 del matí, esteu tots convidats a l’assemblea general anual del CCL, que se celebrarà al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville) amb el següent ordre del dia (provisional):
1. Informe de les activitats 2017
2. Aprovació de l’Informe financer 2017
3. Pla d’activitats 2018
4. Informe sobre activitats amb la FIEC (Federació Internacional d’Entitats Catalanes) i amb el CLAE (Comité de Liaison et Action des Etrangers)
5. Renovació de la junta
6. Altres

Us demanem que assistiu a l’assemblea atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres, especialment en aquest moment. Totes les crítiques i els suggeriments no només seran benvinguts sinó que resulten indispensables.

Acabada l’assemblea, a les 13.00 al mateix local, us convoquem a una paella. Aquest dinar ens servirà per comentar, d’una manera més distesa, els temes que hagin sorgit durant l’assemblea i, sobretot, passar una bona estona en bona companyia. La finalitat del dinar és, d’altra banda, recaptar fons, en un moment de dificultats econòmiques que posen en perill les activitats del Centre Català de Luxemburg. El preu del dinar serà de 25 euros (inclou la paella, la beguda i les postres).

Si voleu venir a dinar amb nosaltres diumenge 22, us demanaríem que abans de divendres 20 ens envieu un mail a la nostra adreça de contacte.