Publicat el

ACTIVITAT ANUL·LADA – Concert del grup On the Raw

ATENCIÓ: atesa la situació general, ens hem obligats a anul·lar aquesta activitat. Esperem poder-vos presentar el grup més endavant.

Cartell concert On the Raw

Divendres 13 de març, a les 19.30, al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) us presentem el concert del grup

On the Raw

Format per Alex Ojea (percussió), Jordi Amela (teclats), Jordi Prats (guitarra), Pep Espasa (saxòfon i flauta) i Toni Sánchez (baix), On the Raw és un grup català de progressive. Tots els seus integrants procedeixen de grups anteriors molt coneguts en el panorama del progressive català (com ara Harvest, Dracma o Apple Smell Colour) i ara s’han reunit per treballar en un projecte diferent, més personal.

La seva música, instrumental, beu de les fonts del jazz però flirteja amb el rock i l’electrònica. El resultat és un estil molt propi, molt emocional, que els està fent cada vegada més coneguts tant a Catalunya com arreu. De fet, el concert de Luxemburg forma part d’una gira per Europa que inclou Bèlgica i Alemanya. De fet, als Països Baixos són molt apreciats, fins al punt que el seu segon disc (Climbing the Air) va ser inclòs entre els millors del 2019 per la revista de referència en rock progressiu.

Obrirem les portes a les 19.00 i el concert començarà a les 19.30. Els preus són de 15 euros (socis) o 20 euros (no socis).

Mentre esperem que arribi el març, podeu escoltar-los aquí.

Grup On the Raw