Publicat el

Havaneres (a casa) amb Neus Mar i Emilio Sánchez

Sí, havaneres: el 27 de juny a les 20 hores tindrem, com cada any, un recital d’havaneres. I com en les dues darreres ocasions, comptarem amb el talent de Neus Mar i Emilio Sánchez. Aquest, tanmateix, no és un any com els altres i, per tant, la cantada d’havaneres no serà gens convencional.

Malgrat que les mesures per aturar la propagació del coronavirus es van relaxant arreu, en molts llocs (entre ells, Luxemburg) encara és impossible organitzar una cantada d’havaneres «clàssica». Per això ens hem unit una trentena de casals d’Europa i Amèrica per proposar-vos un 2×1: tradició i modernitat, tot en u. I dos concerts, també.

Havaneres amb Neus Mar i Emilio Sánchez

La cantant Neus Mar i el guitarrista Emilio Sánchez faran dos concerts seguits des de casa seva (el primer a les 20 hores, hora de Luxemburg; el segon a les 19 hores, hora de Buenos Aires). Els podrem veure i sentir a través de Zoom i Youtube (al canal de la FIEC).

I, per completar l’experiència, que no trobeu a faltar res, aquí teniu dos vídeos fonamentals. En el primer, en Joan Duran de la fleca Can Duran de Palafrugell ens explica com preparar coca de Sant Joan; en el segon, en Paco de la taverna La bella Lola de Palafrugell ens mostra com elaborar un bon rom cremat. Ens els han preparat expressament per a l’ocasió i els expressem des d’aquí tot el nostre agraïment.