Publicat el

Exposició «Català, llengua d’Europa»

Dimecres 30 de setembre, a les 16 hores al nostre local, inaugurem la mostra «Català, llengua d’Europa». Es tracta d’una exposició preparada per la Direcció General de Política Lingüística que ja han vist en diverses ciutats catalanes i europees. Mitjançant una sèrie de panells informatius que contenen dades, gràfics i fotografies, es presenta el català en un context europeu. Per fer-ho, s’incideix en la llengua en àmbits com l’ensenyament, la cultura i el món digital.

Català, llengua d'Europa
Exposició «Català, llengua d’Europa»

El text dels panells és en català i anglès.

Si voleu visitar-la, us acollirem cada dimecres de les 16 a les 19 hores fins al 4 de novembre. L’entrada és gratuïta i es respectaran totes les mesures sanitàries previstes per les autoritats.