Publicat el

Carlota de Jaume Plensa a la rotonda Schuman

L’obra Carlota, de l’escultor català Jaume Plensa es podrà veure del primer de novembre al quinze de desembre a la rotonda Schuman (Limpertsberg, Luxembourg ville). Es tracta d’una activitat de la Luxembourg Art Week, l’Ajuntament de Luxemburg i la galeria Lelong&Co. Malgrat que Luxembourg Art Week, prevista del 20 al 22 de novembre, serà finalment virtual, algunes obres sí s’exposaran en espais públics.

Carlota de Jaume Plensa
Imatge de la installació de Carlota de Jaume Plensa a la rotonda Schuman

La monumental Carlota és el retrat d’una nena ben real i forma part d’una sèrie d’obres similars de l’artista català. De ferro colat, medeix 4 metres d’alçada i pesa 4 tones. Es va poder veure per primera vegada l’any passat als Països Baixos. Plensa és un artista català pluridisciplinar conegut internacionalment. Les seves obres s’exposen als cinc continents i col·lecciona premis i reconeixements arreu del món. Per tant, no desaprofiteu l’ocasió d’admirar la seva obra a Luxemburg… com que és a l’aire lliure serà fàcil respectar les mesures sanitàries.