Publicat el

Conferència sobre genealogia

Dilluns 19 d’abril, a les 19 hores, via Zoom, us presentem una conferència sobre genealogia. Ens la impartirà Àngel Martínez i Buendía, de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària, que col·labora en aquesta activitat. Comptem també amb el suport, com a co-organitzadors, dels casals catalans de Madrid i Sevilla.

El títol exacte de la conferència és

Origen dels cognoms catalans i com fer el teu arbre genealògic

Conferència sobre genealogia - Àngel Martínez i Buendía

Comptarem amb interpretació al castellà i, depenent de la demanda, també en francès.

Per participar-hi, us heu d’inscriure a partir d’aquest enllaç.

Àngel Martínez i Buendía és enginyer, genealogista i apassionat de la història familiar. Nascut a Berga el 1964, fa més de trenta anys que es dedica a la recerca genealògica. Actualment és membre de la junta de govern de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària (SCGHSVN), amb el càrrec de responsable de xarxes socials i tecnologia.

Des de l’any 2007 forma part del seminari permanent de paleografia i diplomàtica de la SCGHSVN. A més, l’any passat va ser un dels socis fundadors de la Sociedad iberoamericana de  Genealogia e Historia. La seva passió per descobrir el seu passat familiar l’ha portat a formar-se com a genealogista i paleògraf. Això li ha permès conèixer fonts, eines i programaris específics per recopilar, reunir i crear arbres genealògics.