Publicat el

Cafè Literari sobre «El fill del xofer» de Jordi Amat

Dimarts 13 d’abril a les 19 hores, els lectors del Cafè Literari participaran en un intercanvi per comentar el llibre El fill del xofer de Jordi Amat. Es tracta d’una iniciativa del Club de Lectura del Círculo Antonio Machado, amb qui ja vam col·laborar fa un parell d’anys.

El fill del xofer de Jordi Amat

El fill del xofer investiga i exposa la vida i l’obra d’Alfons Quintà. Periodista, advocat, jutge i oficial de la Marina Mercant, Quintà va col·laborar en diversos diaris i mitjans de comunicació. Entre els fets més destacats del seu historial, hi ha haver fundat i dirigit TV3 i destapar el cas Banca Catalana. Finalment, el 2016 va ocupar portades després de matar la seva dona i suicidar-se.

Amat fa un retrat sense concessions d’una figura perversa i obscura, un ésser turmentat i turmentador. Al mateix temps, ens revela com funciona l’entramat del poder: el que veiem i el que passa entre bastidors. Sens dubte, la lectura i el comentari donaran peu a tractar molts temes.

La conversa, en castellà, es farà a partir d’una plataforma de Google. Si hi voleu participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem l’enllaç.