Publicat el

Xocolata i contes: el cos humà

Diumenge 28 de març ens trobarem en un nou Xocolata i Contes, que aquesta vegada se centrarà en el cos humà. Començarem a les cinc de la tarda (horari de Catalunya) amb l’estructura que ja coneixeu: una hora d’activitats breus, molt diverses, per a tota la família. Una vegada més, tindrem les cançons d’Àngel Daban i Noè Rivas, manualitats, endevinalles… A més de xocolata i contes, és clar.

Xocolata i contes: el cos humà

D’altra banda, aquesta vegada comptem amb una col·laboradora molt especial: la Dàmaris Gelabert! Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, és una de les artistes per a públic infantil més conegudes de Catalunya.

Per participar en aquest Xocolata i contes: el cos humà, us heu d’inscriure a partir d’aquest enllaç.