Publicat el

Xocolata i contes: la primavera

Diumenge 11 d’abril ens trobarem en un nou Xocolata i Contes, que aquesta vegada se centrarà en la primavera. Sí, el temps no és gaire primaveral. D’altra banda, si el dia no és bo, fa fred o neva, res millor que estar a casa a les sis de la tarda (horari de Catalunya) i participar en una hora d’activitats breus per a tota la família. A més, acabarem amb una bona xocolata desfeta i podreu escoltar els contes a la vora del foc, si voleu. Una vegada més, tindrem les cançons d’Àngel Daban i Noè Rivas, manualitats i endevinalles.

Xocolata i contes: la primavera

Per participar en aquest Xocolata i contes dedicat a la primavera, us heu d’inscriure en aquest enllaç.

Àngel Daban és un animador infantil gironí. Era un dels Cinc dits d’una mà, juntament amb el gran Xesco Boix i amb Noè Rivas, l’altre col·laborador habitual del Xocolata i contes. Rivas és també animador infantil i a Luxemburg el vam poder escoltar en viu fa uns anys en una Festa del Tió.