Publicat el

Projecció de My Mexican Bretzel – Cicle de Cinema

Arriba el Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg, amb la projecció de dues pel·lícules al cinema UtopiaJosep i My Mexican Bretzel. Els dies 5 i 7 de maig a les 19.00 hores a la sala del Limpertsberg podrem veure el documental My Mexican Bretzel.

Cicle de Cinema

El documental de Nuria Giménez Lorang recorre la vida de Vivian Barrett a través de fragments del seu diari íntim i d’imatges que va filmar el seu marit, Léon Barrett, entre els anys 40 i 60 del segle XX. Hi veiem com Vivian cerca la felicitat, l’amor, l’exotisme… És a dir, la vida diària novel·lesca d’una certa burgesia amb un epígraf particular: «La mentida és només una altra manera de dir la veritat».

Aquest primer treball de Giménez Lorang ens presenta una trama brillant que inaugura, a la seva manera, un nou gènere: el melodrama documental. Així ha gaudit de reconeixements a Espanya i arreu. Per exemple, va triomfar als premis Gaudí i als festivals de Gijón i Rotterdam.

Els preus són de 8 euros (socis) i 10 euros (no socis) per a cada projecció.

ATENCIÓ: Ateses les restriccions sanitàries, heu de comprar l’entrada directament en un d’aquests dos enllaços del cinema Utopia:

No trobareu la clàssica paradeta del CCL a l’entrada de la sala on comprar les entrades i demanar informació.