Publicat el

Projecció de Josep – Cicle de Cinema

Arriba el Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg, amb la projecció de dues pel·lícules al cinema Utopia: Josep i My Mexican Bretzel. Els dies 4 i 6 de maig a les 19.00 hores a la sala del Limpertsberg podrem veure la pel·lícula de dibuixos animats Josep.

Cicle de Cinema

Aquesta producció francesa, belga i catalana explica la vida del dibuixant Josep Bartolí. Recorre tres etapes: la Guerra Civil, la Segona Guerra Mundial i la relació amb Frida Kahlo. Es basa en un relat del nebot de Bartolí que incorpora obres originals del dibuixant. Així veiem la Barcelona de la dècada de 1930, la Guerra Civil, la Retirada i l’internament dels republicans espanyols en camps francesos.

Sota la direcció d’Aurel i amb el guió de Jean Louis Milesi, la cinta compta amb un repartiment de luxe. Hi destaquen les veus de Sergi López (Josep) i Sílvia Pérez Cruz (Frida Kahlo), que signa també la banda sonora.

Josep va guanyar el primer premi del Festival d’Annecy 2019, a més del premi César 2021 a la millor pel·lícula d’animació.

Els preus són de 8 euros (socis) i 10 euros (no socis) per a cada projecció. Ateses les restriccions sanitàries, heu de comprar l’entrada en un d’aquests dos enllaços:

No trobareu la clàssica paradeta del CCL a l’entrada de la sala on comprar les entrades i demanar informació.