Publicat el

Xocolata i Contes: Aniversari

Les nostres trobades de Xocolata i Contes fan un any! Per celebrar-ho, us convidem a un taller especial d’aniversari, que tindrà llloc diumenge 23 de maig a les 18 hores a través de Zoom.

Començarem a les sis de la tarda (horari de Catalunya) amb el format que ja coneixeu, però amb alguna sorpresa. Tindrem una hora d’activitats breus i diverses, per a tota la família. Una vegada més, escoltarem les cançons d’Àngel Daban i Noè Rivas, i no faltaran les manualitats, les endevinalles… A més de xocolata i contes, és clar.

Xocolata i Contes aniversari

Per participar en aquest Xocolata i contes d’aniversari, us heu d’inscriure a partir d’aquest enllaç.

Xocolata i Contes és una activitat d’animació infantil telemàtica pensada per a les comunitats catalanes d’arreu del món. En aquests moments, a més de l’Àngel i en Noè, el programa es fa amb les aportacions de xics i grans des de l’Equador, Argentina, Mèxic, Luxemburg,  Canadà, Estats Units i Catalunya. 

Xocolata i Contes va néixer el febrer de 2020 al Casal Català de Quito per iniciativa de Meritxell Ribas. Després d’aquella sessió al local del CCQ, la resta ja van ser telemàtiques. 

L’activitat forma part del projecte Casals en Xarxa i és organitzada pel Casal Català i dels Països Catalans de Quito, el Casal Català de Guayaquil, el Casal dels Països Catalans de la Plata, l’Orfeó de Mèxic, el Casal Català de Vancouver i el Centre Català de Luxemburg.