Publicat el

Xocolata i contes especial Nadal

Aquest diumenge 13 de desembre, a les cinc de la tarda (hora de Catalunya), presentem una activitat infantil per a tots els públics i per a tots els països… mentre ho permetin els fusos horaris. Es tracta de Xocolata i contes, activitat iniciada pel Casal Català de Quito. En aquesta ocasió es farà per a tot el món, gràcies a Zoom i a la coordinació de diferents casals, i estarà dedicada al Nadal.

Durant una hora se succeiran petites seccions amb diferents activitats. Per exemple, hi haurà un conte i xocolata, és clar. També hi haurà cançons, que cantaran dos animadors infantils reputats com són en Noè Rivas (a qui vam poder escoltar a Luxemburg) i l’Àngel Daban. Finalment tindrem un petit espai dedicat a la ciència.

Per participar-hi, us heu d’inscriure a través d’aquest formulari i engegar el Zoom diumenge a la tarda.