Publicat el

Xocolata i Contes: Sant Joan

Aquest diumenge us convidem a la revetlla de Sant Joan del taller Xocolata i Contes. Serà a les 18.00 hores (horari de Catalunya) a través de l’aplicació Zoom.

Com sempre, comptarem amb l’extraordinària col·laboració dels cantants i animadors infantils Àngel Daban i Noè Ribas. A més, tindrem les seccions i aportacions de tantes persones dels nostres casals de banda i banda del mar: les cançons, la secció de ciència, les endevinalles, els contes, les manualitats…

Aquesta vegada, seguint el calendari, el tema central serà Sant Joan. És a dir, la revetlla, la coca, els cohets, la nit més curta (alguns diuen que més màgica) de l’any…

Xocolata i Contes: Sant Joan

Per a participar-hi, us heu d’inscriure a partir d’aquest enllaç.

Link a Zoom per als convidats.

Veniu doncs a gaudir amb nosaltres d’aquest Xocolata i Contes especial de Sant Joan!

Xocolata i Contes és una activitat d’animació infantil telemàtica pensada per a les comunitats catalanes d’arreu del món. En aquests moments, el programa es fa amb les aportacions des de l’Equador, Argentina, Mèxic, Luxemburg, Canadà, Estats Units i Catalunya, però és obert a tothom que hi vulgui participar. D’altra banda, forma part del projecte Casals en Xarxa i es retransmet a través de les xarxes socials dels casals catalans de l’Equador.