Publicat el

Jornada No pasarán 2021 a Dudelange

Diumenge 14 de novembre, a partir de les 11.00 del matí, tindrà lloc la jornada No pasarán 2021 a Dudelange. L’acte, organitzat com cada any per ABI-L i el CDMH, serà davant el monument No pasarán a la Gare de Dudelange.

Hi haurà intervencions de la presidenta de l’ABI-L, Dan Biancalana (batlle de Dudelange), Claude Wolff (vicepresidenta del Comité pour la Mémoire de la Seconde Guerre Mondiale) i Mars di Bartolomeo (diputat). Seguirà una intervenció musical del trio La Desbandá (que farà un concert divendres 12) i, a continuació, una copa oferta pel CDMH.

Jornada No pasarán 2021 a Dudelange

Com en anteriors ocasions, el Centre Català de Luxemburg hi serà present. Enguany serà especialment important per tal de celebrar el reconeixement públic que representa la placa col·locada al monument de la Gëlle Fra.

Les activitats són gratuïtes però és necessari inscriure’s a l’adreça amisbiluxembourg@hotmail.com.