Publicat el

ANUL·LADA – Conferència sobre ciberseguretat

Dimarts 3 de maig us convidem a una conferència sobre ciberseguretat que hem organitzat amb el Círculo Antonio Machado. Ens la impartirà tot un expert, Bruno Pérez Juncà, al local a les 19 hores.

La ciberseguretat és una qüestió cada dia més d’actualitat. Ens afecta en la quotidianitat, pirates que roben o segresten les dades de ciutadans per vendre-les o obtenir un rescat, però també és un element més de la geopolítica actual, com s’ha vist (també) a la guerra d’Ucraïna.

Conferència sobre ciberseguretat

De tot això en parlarem amb Bruno Pérez Juncà, pèrit judicial informàtic forense. Professor de la Universitat de Barcelona, també és formador de les forces de seguretat. Col·laborador i divulgador en tot el que tingui a veure amb la ciberseguretat, és habitual trobar-lo a mitjans com RNE, TV3 o Catalunya Ràdio.

També podreu seguir aquesta conferència sobre ciberseguretat per via telemàtica, si us inscriviu prèviament enviant-nos un missatge a la nostra adreça de contacte.

La conferència serà en castellà però podreu formular preguntes en qualsevol llengua.