Publicat el

Conferència sobre ciberseguretat (nova data)

Dijous 2 de juny (nova data) us convidem a la conferència sobre ciberseguretat que organitzem amb el Círculo Antonio Machado. Ens la impartirà tot un expert, Bruno Pérez Juncà, al local a les 19 hores. Es tracta de la conferència prevista pel 3 de maig que vam haver d’anul·lar per causes de força major.

La ciberseguretat és una qüestió cada dia més d’actualitat. Ens afecta en la quotidianitat, amb pirates que roben o segresten les dades de ciutadans per vendre-les o obtenir un rescat. D’altra banda, també és un element més de la política i la geopolítica actuals, com s’ha vist amb l’escàndol del programa Pegasus o amb la guerra a Ucraïna.

Conferència sobre ciberseguretat

De tot això en parlarem amb Bruno Pérez Juncà, pèrit judicial informàtic forense. Professor de la Universitat de Barcelona, també és formador de les forces de seguretat. Col·laborador i divulgador en tot el que tingui a veure amb la ciberseguretat, és habitual trobar-lo a mitjans com RNE, TV3 o Catalunya Ràdio.

També podreu seguir aquesta conferència sobre ciberseguretat per via telemàtica també en la nova data, si us inscriviu prèviament enviant-nos un missatge a la nostra adreça de contacte.

La conferència serà en castellà però podreu formular preguntes en qualsevol llengua.