Publicat el

Dinar de Nadal i Festa del Tió 2022

Us convidem al Dinar de Nadal i a la Festa del Tió del 2022. Tindrà lloc diumenge 18 de desembre a la Salle des Fêtes du Home St. Gengoul, a Merl (26, rue de St. Hubert – Luxembourg ville).

De mica en mica anem recuperant les tradicions del Centre Català que la pandèmia va modificar o va deixar per a més endavant. Una d’elles és, és clar, el dinar de Nadal. Ens retrobarem per a una darrera activitat en família abans d’acabar l’any. Els més petits faran cagar el tió i els més grans s’asseuran al voltant d’un dinar per fer-la petar.

El dinar començarà a les 13.30 hores. Tothom que vulgui  assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar, més o menys a les 13.00 per tenir temps de preparar el buffet. Per la seva part, el CCL contribuirà amb la beguda.

Dinar de Nadal i Festa del Tió 2022

A les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb Roger Vilà, membre del grup d’animació infantil Alls Confitats. No faltaran tampoc els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats. Us agrairíem que reservéssiu abans del divendres dia 14 a la nostra adreça de contacte. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar i l’edat dels nens que participin a la Festa del Tió.

El preu per a totes dues activitats és de 10 euros. Podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber… I, evidentment, és molt millor si veniu a les dues activitats.