Publicat el

Dues exposicions d’artistes catalans

Voldríem informar-vos de dues exposicions d’artistes catalans a Luxemburg aquest mes de gener.

D’una banda, Rita Martorell presenta The double meaning of Rita Martorell a la galeria Schlassgoart d’Esch-sur-Alzette. El vernissage, dijous 12 de gener a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’artista, de Nathalie Becker, de Josep Fèlix Bentz (president del Reial Cercle Artísitic de Barcelona) i de Joan Abelló (directiu de l’esmentada institució).

Dues exposicions d'artistes catalans

Aquesta exposició, que podreu veure fins al 4 de febrer, s’endinsa en la tradició del retrat però des d’una perspectiva molt innovadora. Combina el dibuix, el disseny, la fotografia i l’art digital per evocar el cos humà d’una manera mai vista… ni imaginada.

D’altra banda, la galeria Subtile de Luxemburg presenta Prémices d’une Cosmogonie d’Alexandre Adalvert. Aquest dissabte 14 l’artista ens acompanyarà a una visita guiada de la seva obra, que seguirà en aquesta galeria de Belair fins a finals de gener. Les fotografies de Prémices d’une Cosmogonie descobreixen el que hi ha d’extraordinari en la fragilitat dels elements.