Publicat el

Calçotada 2023 (amb concert)

Diumenge 26 de març arriba la calçotada d’aquest 2023, amb la novetat que la clourem amb un concert. Ens trobarem, com l’any passat, a la sala de festes de la Fanfare Keispelt-Meispelt, a la Rue Pierre Dupong número 35, de Keispelt.

Enguany, a més, comptarem amb la col·laboració de l’associació KREA de Keispelt-Meispelt, amb la presència de Ràdio Amèrica Barcelona i, com dèiem, amb l’actuació musical de David Esterri, més conegut com Lo Pardal Roquer.

Calçotada 2023 amb concert

Us hi podeu inscriure fins al dia 17. Les places són nombroses però limitades i els socis tenien prioritat. Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte. Heu d’indicar el nom dels participants, si sou socis o no, i, en cas que inscriviu algun menor, quina edat té. Un cop fet això, caldrà fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés. No tindrem en compte la inscripció fins que no s’hagi fet l’ingrés al banc.

Si voleu venir més tard, a partir de les quatre l’entrada és lliure.

Preus: 50 euros (adults no socis), 40 euros (adults socis del Centre o del KREA) i 13 euros (menors de 10 a 15 anys); per als menors de 10 anys és gratuït.