Posted on

Chocolate and special Christmas stories

This Sunday 13 December, at five in the afternoon (time of Catalonia), presentem una activitat infantil per a tots els públics i per a tots els païsosmentre ho permetin els fusos horaris. It is about Chocolate and stories, activitat iniciada pel Casal Català de Quito. En aquesta ocasió es farà per a tot el món, gràcies a Zoom i a la coordinació de diferents casals, i estarà dedicada al Nadal.

Durant una hora se succeiran petites seccions amb diferents activitats. For example, hi haurà un conte i xocolata, of couse. També hi haurà cançons, que cantaran dos animadors infantils reputats com són en Noah Rivas (a qui vam poder escoltar a Luxembourg) i l’Àngel Daban. Finalment tindrem un petit espai dedicat a la ciència.

To participate, you must register through this form i engegar el Zoom diumenge a la tarda.