Posted on

Day They will not pass 2023

Wednesday 22 d'octubre, from the 11.00 in the morning, tindrà lloc la jornada Not pass 2023 a Dudelange. The act, organitzat com cada any per ABI-L, he CDMH and the City of Dudelange, will be in front of the monument Not pass a la Gare d’aquesta població.

Hi haurà intervencions de Paca Rimbau (presidenta de l’ABI-L), Dan Biancalana (batlle of Dudelange), Mars di Bartolomeo (vicepresident de la Càmara de Diputats), José María Rodríguez Couso (ambaixador d’Espanya a Luxemburg) i Georges Santer (president of the International Holocaust Remembrance Alliance). Seguirà una copa oferta per l’Ajuntament de Dudelange.

Day They will not pass 2023

Es tracta de la commemoració anual dels voluntaris de les Brigades Internacionals que van sortir des de Luxemburg, the Spueniekämpfer, i d’un recordatori dels horrors del feixisme. the Spueniekämpfer van ser rehabilitats l’any 2003 per un vot unànim de la Càmara de Diputats, quan finalment es va reconèixer el seu compromís antifeixista. Besides, he 10 d'October 2021 es va inaugurar una placa en honor seu al pedestal de la Gëlle Fra.