Publicat el

10 de novembre: Concert de Pep Sala

El proper dia 10 de novembre el CCL organitza el concert de Pep Sala que ens oferirà cançons del seu disc Siluetes i Carreteres a l’Abbaye de Neumünster.

Pep Sala en concert

Pep Sala (Vic, 1960) revisarà cançons del seu ampli repertori acústic com “Nina de Mallorca” -100% country- i farà un repàs a la seva trajectòria amb cançons que fa temps que no toca en els directes. Serà un Pep Sala sense additius, aquest cop, sense l’orquestra que l’ha acompanyat en la seva darrera gira. Sonaran peces tan destacables com ara “11 de setembre”, “La Taverna d’Old John” (amb aires irlandesos), “La balada de la banda del bar”, “Boig per tu” cançó dels temps de Sau, que la gent li demana concert rere concert amb insistència.

Tot i tenir vocació de músic, Sala va estudiar psicologia a Barcelona. L’any 1986 coneix Carles Sabater i junts funden Sau, un grup de pop-rock mític als Països Catalans. En Pep ha estat el compositor i co-lletrista de totes les cançons del grup, moltes de les quals han esdevingut himnes per a molta gent. En total, Sau va publicar una desena de discos. A Luxemburg, el grup va actuar tres vegades (1995, 1996 i 1997).

En fi, per als que estigueu oberts a altres tendències musicals, és un cantant altament recomenable.

“Old John’s Tavern”

“Només una cançó”