Publicat el

7 de juliol: Festa anys 60

El Centre Català de Luxemburg us convida a una gran festa on la música dels anys 60 i 70 serà la protagonista. Aquesta nuit blanche (amb el permís de les autoritats municipals) tindrà lloc dissabte 7 de juliol a les deu del vespre a la carpa instal·lada al costat del Minigolf de la Pétrusse (Luxemburg).

Festa anys 60

Tindrem música en directe de les mans de Casalà & Rossi, excomponents dels indispensables Mustang, que tornen a Luxemburg després de dues vetllades amb un èxit clamorós (que segurament recordareu). L’ampli repertori d’aquest duo inclou Beatles, Rolling Stones, Ray Charles, Adriano Celentano, Johnny Hallyday, Mustang, Bravos, Brincos i molt més. Quan els músics descansin, el públic ho tindrà més complicat: el DJ de la nit omplirà i una completa col·lecció de discos de 45 revolucions (sempre en el mateix ambient) no permetran que ningú se’ns adormi.

Aquesta festa és la primera activitat commemorativa del 20è aniversari del Centre Català de Luxemburg. A més, s’inscriu en el marc del Festival 1492+2007 – Pour une nouvelle découverte i, per una nit, n’ocuparem l’espai (al costat de la carpa podreu trobar la llibreria del Centre Català). L’entrada és lliure i tothom hi és benvingut.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres o bé truqueu al 691312193.