Publicat el 1 comentari

Juliol-agost: cursos de català durant l'estiu

Durant aquest estiu del 2007, el Centre Català us proposa cursos intensius de català. Els nivells oferts són Debutant, Intermedi i Avançat; a més d’un nou curs orientat a les persones que ja parlen castellà.

Seran cursos de dues setmanes, amb dues possibilitats:
Bandera Cat-UE

  • De dilluns 16 a divendres 27 de juliol
  • De dilluns 30 de juliol a divendres 10 d’agost

L’horari seria de les 18.15 a les 20.15 però es pot adaptar segons les necessitats dels alumnes. Les classes tindran lloc al BATIMENT KAD del Parlament Europeu, al Kirchberg, el conegut “barri europeu” de la ciutat de Luxemburg.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb les professores: Laura Aguilar i Myriam Gracia. Per telèfon al 62169 2330 o a l’adreça chefen@pt.lu.

Un pensament sobre “Juliol-agost: cursos de català durant l'estiu

  1. Sóc professora de català amb 33 anys d’experiència docent.Estic avalada per la Fundació Universitària Martí l’Humà de La Garriga en consorci amb la Universitat de Vic i de bellaterrra per poder impartir classes a adults.

    Espero la vostra resposta i us enviaré el meu currículum.
    Atentament,Ma Antònia

Els comentaris estan tancats.