Publicat el 1 comentari

9 de setembre: festa de la rentrée

Un any més convidem tots els amics i amigues del Centre Català de Luxemburg a agafar forces per a la nova temporada que comença. Una invitació a ballar sardanes a la Place de Paris (a Luxembourg Ville) a partir de les 12.30 hores.

Sardanes

Després de les sardanes, el Centre Català de Luxemburg convida tots els socis i amics a dinar i a gaudir de les especialitats gastronòmiques de Chez Rafael (sobretot d’una atractiva paella).

La cita és diumenge dia 9 de setembre de 2007 a partir de les 12.30 hores. El lloc, el restaurant CHEZ RAFAEL a la Place de Paris, Luxembourg Ville.

Paella

El dinar és gratuït per als socis del CCL. El preu per a no socis és de 15 euros.

Us agrairíem que ens confirméssiu la vostra presència, per e-mail a: contacte@ccluxemburg.cat (no s’admetrà cap més reserva un cop assolit el límit màxim de capacitat del local).

I preneu nota de les properes activitats:

Del 13 al 20 d’octubre Frankfurt/Luxemburg/Catalunya (De la Frankfurter Buchmesse a la Capital Europea de la Cultura): tota una setmana dedicada a la literatura i a la cultura catalanes. Dos dels actes clau d’aquesta cita seran:

Totes les activitats d’aquesta setmana tindran lloc al Centre Culturel de l’Abbaye de Neumünster (al Grund, Luxembourg Ville).

Un pensament sobre “9 de setembre: festa de la rentrée

  1. Hola!

    Algú te fotos d’aquesta ballada de sardanes a la place de paris? El meu xicot i jo estariem molt contents de poder tenir un record del primer dia que ell va ballar sardanes.

    Moltes gràcies!

Els comentaris estan tancats.