Publicat el

18 d'abril: llibreria, sopar i concert de Sant Jordi

Com que el 23 és dimecres i part de la direcció del Centre es desplaça a Tarragona per a la trobada mundial de casals catalans, aquest any celebrarem amb uns dies d’antelació una de les festes més tradicionals a Catalunya, la Diada de Sant Jordi, Dia del llibre i de la rosa, declarat Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor per la UNESCO.

Divendres 18 d’abril, a partir de les tres de la tarda i fins les vuit del vespre, trobareu la llibreria del Centre Català al restaurant Chez Rafael (el lloc de trobada habitual en aquesta diada). Llibres Es tracta d’una bona ocasió per adquirir les darreres novetats, completar la biblioteca de clàssics i trobar el regal per a la vostra parella. Hi trobareu una gran oferta de novetats de les literatures espanyola, llatino-americana i catalana, per a infants i per a adults, a més d’una amplia oferta de llibres amb un 50% de descompte. Fidels al nostre estil, regalarem una rosa a tots els compradors i compradores (creiem en la igualtat de gènere).

Aquell mateix vespre, a partir de les 20.30, transformarem el restaurant Chez Rafael (place de Paris, Luxembourg Ville) en un singular café-concert. El menú del nostre sopar tradicional consistirà en diverses tapes clàssiques (pa amb tomàquet i pernil, croquetes, mandonguilles, empanada, tapa de paella, entre d’altres) i tapes vegetarianes (grill de verdures, truita de patates, patates braves, faves). Per a qui ho demani, el restaurant pot servir també amanides.

Pel que fa al menú musical, per a aquesta vetllada comptarem amb l’actuació musical del grup ENTREDOS, compost per dos magnífics guitarristes, Elisabeth Roma i Víctor Valls. Aquest conjunt ens presentarà la seva creació MARALAVISTA amb poemes de Josep Piera i cançons, entre d’altres, de Joan Manuel Serrat, Pep Sala, Astor Piazzolla i Antonio Carlos Jobim.

Preu: 30 euros (socis: 25)

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu reservar. Per telèfon us podeu inscriure trucant a: Xavier Valeri (691312193) o Toni Montserrat (691425565). Malauradament el nombre de places és limitat.