Publicat el

2 de febrer: projecció de Pactar con el gato

Le segona pel.lícula del XVI cicle de cinema del Centre Català de Luxemburg tindrà lloc dilluns 2 de febrer a les 21.30 al cinema Utopia. Es tracta de la cinta Pactar con el gato, escrita i dirigida per Joan Marimón. Compta amb els actors Alberto Jiménez, Pau Roca, Rose Avalón i Vicky Peña per explicar la història de la jove Julia (17 anys), que se sent molt lligada al seu oncle David, veterinari de professió. N’està tan obsessionada que fa el que convingui per estar-hi a prop… malgrat la Sara, la xicota d’en David.

Aquest metratge ha obtingut premis a diversos festivals, que han reconegut l’original barreja de comèdia i de drama, a més del retrat del barceloní barri de Gràcia. No deixa de ser, en el fons, un bonic cant a la vida.

Per si cal algun argument més per venir a veure aquesta segona projecció del cicle de cinema del Centre Català, hem de dir que comptarem amb la presència del realitzador, Joan Marimón, també director i guionista de curtmetratges com El viatger, 4, In Crescendo i Orgànic, a més de pel.lícules per a televisió i episodis de sèries.

Recordeu també que el cicle continua dissabte 7 (sessió infantil) i dilluns 9 (El silenci abans de Bach).