Publicat el

3 de febrer: recital de poesia catalana

Dimarts 3 de febrer, a partir de les vuit del vespre, la Kulturfabrik d’Esch-sur-Alzette organitza una soirée de poesia catalana amb el suggerent títol de Vers à verre. Els convidats a aquesta vetllada són els poetes Carles Duarte (dreta) i Àlex Susanna (esquerra), i els músics Francesc Marco i Fred Thomas (centre).

Durant el recital dels poetes, i els interludis musicals que oferiran els dos excel.lents intèrprets de jazz, tindrem la possiblitat d’assaborir bons vins catalans (el verre del títol no hi figura perquè sí). El vi, gentilesa del Centre Català, co-organitzador de la vetllada, vindrà acompanyat d’alguns exemples de gastronomia catalana bàsica. Poesia, música i vi, els plaers del cos i de l’ànima reunits en un sol espai per a dues hores de celebració de la cultura catalana.

L’entrada és gratuïta. Podeu trobar més informació en el Targetó adjunt.