Publicat el

7 de febrer: Pérez, el ratoncito de tus sueños

Per a la tradicional sessió infantil del Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg, dissabte 7 de febrer, a dos quarts de cinc de la tarda, al cinema Utopia de Luxembourg Ville, hem triat Pérez, el ratoncito de tus sueños.

Pérez, el ratoncito de tus sueños

Aquesta simpàtica cinta de Juan Pablo Buscarini, amb una segona part acabada d’estrenar, explica la història de la Lucía, una nena que passa el temps inventant jocs i somiant aventures. Un dia perd una dent i els seus pares li expliquen que el ratolí Pérez li canviarà per un regal que trobarà sota el coixí. L’endemà, en no trobar res, està convençuda que li ha passat alguna cosa al ratolí i surt a buscar-lo.

Un divertiment de dibuixos animats que va obtenir una enorme recaptació a Espanya i la nominació al Goya com a millor film d’animació. No oblideu de dur la mainada a les 16.30 al cinema Utopia.