Publicat el

29 de març: la calçotada

Superat l’equador del mes de març i quan ho marca el calendari del pagès, és hora de la Calçotada del Centre Català. Aquest any serà el darrer diumenge de març (dia 29, per ser més precisos) al local de la parròquia de Gasperich (rue de Gasperich, Luxembourg Ville). Començarem pels volts de les dotze, però no cal ser radicalment puntuals.

Calçots

En un intent d’innovar, el menú consistirà en costelles de xai a la brasa, butifarra del país, calçots cuinats per amoroses mans, una salsa de calçots per llepar-s’hi els dits, vi, postres i cafè. Els preus d’aquest any seran: 35 euros (adults), 30 euros (adults socis del Centre) i 15 euros (menors).

Per raons d’organització i atès que la capacitat del local i el nombre de calçots són limitats, us preguem que comuniqueu la vostra inscripció tan aviat com us sigui possible. Un cop assolida la capacitat màxima del local no podrem acceptar més inscripcions.

Per reservar, poseu-vos en contacte amb en Xavier Valeri o bé escriviu a l’adreça habitual del CCL.

Ara només queda demanar-li als déus que el temps sigui benèvol.