Publicat el

23 d'abril: Sant Jordi, llibres, sopar i concert

Com tothom sap, la diada de Sant Jordi, no és només el dia del llibre i de la rosa a Catalunya. És també el dia del llibre i dels drets d’autor gràcies a una iniciativa catalana que s’ha exportat arreu, del Japó a Luxemburg. Per celebrar el Sant Jordi d’enguany, dijous dia 23 d’abril el Centre Català de Luxemburg obrirà una parada de llibres al restaurant Chez Rafael, al costat de place de Paris (Luxembourg Ville). Potser en aquest estand no podreu trobar les signatures dels autors més venuts del moment, però sí trobareu les darreres novetats en català i castellà, a més d’un fons de llibres a molt bon preu. Per cert, tots els compradors rebran una rosa com a obsequi del CCL.

Víctor Bocanegra

La llibreria estarà oberta de les tres de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Després, a partir de les 20h i sempre Chez Rafael, començarà la segona part de la festa de Sant Jordi. És a dir, un sopar i un concert. Serviran la música un piano i Víctor Bocanegra (a la foto). Hereu del grup Bocanegra que ell mateix va crear, aquest cantant i pianista va sacsejar el panorama de la música catalana a mitjans de la dècada de 1980 i hi ha tornat en aquest segle XXI. El seu estil acumula i fusiona influències tan diverses com el jazz, el rock i el funky, però també amb algun ingredient de música tradicional. Tot plegat amb una atenció especial a les lletres, líriques i dures (com afirma el títol d’un dels seus discs).

És a dir, una òptima companyia per a una nit, esperem, especial.

El preu del sopar és de 35 Euros (30 per als socis). La capacitat del local és limitada i, si voleu venir a sopar i a gaudir de la bona música, haureu de reservar. Per fer-ho, escriviu-nos, si us plau, un petit missatge a l’adreça habitual.