Publicat el 1 comentari

24 i 25 d'octubre: trobada de casals del BeNeLux/Castanyada

L’any passat, un bon nombre de socis i uns quants simpatitzants dels casals catalans de Luxemburg, Brussel.les i els Països Baixos es van reunir a mitjans d’octubre a la reserva natural de Les Fagnes. Com que aquesta trobada va ser un èxit, enguany repetirem… però a Luxemburg.

Echternach

El cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, els membres dels tres casals del BeNeLux ens trobarem a Echternach. El programa inclou excursions per la Petite Suïsse luxemburguesa (que amb els colors de tardor oferirà un aspecte impressionant) i la celebració de la castanyada (com escau a l’època).

Si voleu participar-hi, ens podeu escriure a l’adreça de sempre.

Teniu més informació (excursions, preus, localització, àpats, programa, logísitica, etc) en el document adjunt.

No oblideu reservar abans del 12 d’octubre.

Un pensament sobre “24 i 25 d'octubre: trobada de casals del BeNeLux/Castanyada

  1. Algunes fotos de la castanyada es poden trobar a la pàgina web dels companys d’Essen: http://www.ccessen.cat/

Els comentaris estan tancats.