Publicat el

9 de novembre: concert del Francesc Marco Quartet

L’ambaixada d’Espanya a Luxemburg organitza aquest any per primera vegada la fira Made in Spain. Es tracta d’una fira turístico-comercial que mira de donar a conèixer els productes i els destins turístics espanyols als luxemburguesos (i residents al país). La fira comença divendres dia 6 de novembre a les dues del migdia i acaba diumenge dia 8 a les vuit del vespre. El lloc triat per a l’esdeveniment és tot un clàssic: el palau LuxExpo (entrada gratuïta). Us aconsellem visitar aquesta fira no només perquè podeu guanyar un viatge a Màlaga per a dues persones, sinó també perquè el Centre Català hi tindrà una parada de venda de llibres en català, on podeu aprofitar per omplir aquells espais que us falten a la biblioteca de casa.

Francesc Marco Quartet

D’altra banda, el Made in Spain culminarà amb un esdeveniment cultural força interessant: el concert del Francesc Marco Quartet a l’abadia de Neumünster. Aquest concert tindrà lloc dilluns 9 de novembre a la sala Robert Krieps a les vuit del vespre. El preu de l’entrada es de 15 euros (podeu adquirir-les a Luxembourg-Ticket) o de 12 euros per als socis.

El Quartet està format per Francesc Marco (piano), Jiři Slavik (contrabaix), Fred Thomas (percussió) i Zac Gvirtzman (saxofó i clarinet). Nascut a Tarragona el 1986, Marco va estudiar música al conservatori de Luxemburg i va completar els seus estudis musicals a la Royal Academy of Music de Londres. Actualment viu a la capital anglesa on participa en diversos projectes musicals, entre ells, el Francesc Marco Quartet que tindrem ocasió d’escoltar a Luxemburg.

Aquest conjunt tocarà jazz, evidentment, però també altres ritmes: música brasilera, funk, klezmer, música cubana, música de l’Europa de l’Est… una gran varietat per fer honor als orígens diversos dels integrants del quartet.

More information on this event can be found in an article on the 352 magazine.