Publicat el

21-22 de novembre: Walferbicherdeeg

El cap de setmana del 20 al 22 de novembre, tindrà lloc la quinzena edició de la fira del llibre de Walferdange, que es coneix amb el nom de Walfer Bicherdeeg. Aquesta manifestació, inicialment un gran mercat del llibre d’ocasió, ha evolucionat fins a convertir-se en una autèntica fira del llibre i de la literatura a Luxemburg per on passen uns 12.000 amics de la lectura. Hi podreu trobar llibres a preus molt reduïts i en bon estat, però també estands d’editorials luxemburgueses, escriptors que signaran exemplars de les seves obres, activitats a l’entorn del llibre i de la lectura, interessants concerts de petit format i jocs per als més menuts.

Walfer Bicherdeeg

Després de l’experiència positiva de l’any passat, el Centre Català de Luxemburg tornarà a ser-hi present. Dissabte 21 i diumenge 22, entre les deu del matí i les sis de la tarda, tindreu l’oportunitat de comprar llibres en català i castellà a preus molt interessants. Tindreu, a més, llibres en alemany o en francès d’autors catalans o que parlen de Catalunya.

Per a més informació, visiteu la pàgina web d’aquest esdeveniment:

Recordeu que la següent activitat del CCL serà un concert de Franca Masu a l’Abadia de Neumünster (dijous 3 de desembre).