Publicat el

27 de novembre: rumba catalana a la Kulturfabrik

El 27 de novembre, el Círculo Cultural Antonio Machado i la Kulturfabrik presenten un interessant concert en aquest actiu espai d’Esch-sur-Alzette. El programa és doble: d’una banda, Kaloomé i, després, fi festa amb Los Cinco Mas.

Kaloomé

El grup Kaloomé va néixer a Perpinyà l’any 2001 en un barri on conviuen des de sempre magrebins i gitanos. El grup ofereix doncs una barreja coherent i eficaç: ritmes andalusos amb accent gitano, un pessic d’exotisme vingut del Magrib i el tot sobre una base de rumba catalana. Els sis membres del grup, catalans d’origen magrebí, francès i gitano, són músics consagrats. Es tracta de Tato García (guitarra i veu), Sabrina Romero (veu, dansa i percussió), Caroline Bourgenot (violí), Madjid Benyagoub (veu), Guillaume Bouthié (contrabaix) i Christ Mailhe (congas).

La música començarà a sonar a les nou del vespre. Els bitllets costen 16 euros en prevenda i 20 la mateixa nit.