Publicat el

3 de desembre: concert de Franca Masu

La cantant algueresa Franca Masu torna a Luxemburg. Després del gran èxit de la seva actuació a l’abadia de Neumünster l’any 2004, vam quedar tots d’acord (músic, organitzadors i, especialment, públic) que calia tornar-la a convidar. Ha costat, però ho hem aconseguit.

Franca Masu

Enguany, a més, el concert servirà per presentar un nou treball de l’artista, Acquamare. Aquest singular disc, el tercer en català de la seva carrera, conté un seguit d’excel.lents cançons, gairebé totes obra de la pròpia Masu. Després d’Alquímia i d’El meu viatge, exclusivament en català, Acquamare inclou cançons en italià i en castellà, a més de sonoritats pròximes al tango i al fado.

Franca Masu ve acompanyada per Fausto Beccalossi a l’acordió, Alessandro Girotto a la guitarra, Salvatore Maltana al contrabaix i Roger Soler a la percussió. Masu és l’artista internacional més representativa de la cultura catalana de l’Alguer. Apassionada pel jazz, aquesta veu portentosa però dolça aconsegueix un so molt mediterrani que encisa sense remei els espectadors.

El concert del 3 de desembre començarà a les 20.00 a la sala Robert Krieps de l’abadia de Neumünster, que col.labora en l’organització de l’esdeveniment, igual que l’Istituto Italiano di Cultura a Luxemburg. Podeu trobar les entrades a Luxembourg Ticket.