Publicat el

30 de gener: projecció de El Ratón Pérez 2

Dissabte 30 de gener, a dos quarts de cinc de la tarda, podrem veure la pel.ícula infantil del XVII Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. Aquest any hem triat la continuació de la pel.lícula infantil de l’any passat, Pérez, el ratoncito de tus sueños. És a dir, tindrem l’ocasió de veure El Ratón Pérez 2, d’Andrés J. Schaer.

Pérez 2

La selecció respon a dos criteris: d’una banda, es tracta d’una cinta de qualitat que ha obtingut un gran èxit arreu. D’altra banda, la primera part va arrassar entre la mainada que la va veure l’any passat a Luxemburg. Teniu, per tant, una ocasió de passar una molt bona estona amb tota la família.

El Cicle de Cinema continuarà el dilluns 1 de febrer amb la pel.lícula Tres dies amb la família, de Mar Coll. Dijous dia 4, no us perdeu Petit indi, de Marc Recha. Finalment, dilluns 8 de febrer acabarem amb Garbo, l’home que va salvar el món, en presència del seu director, Edmon Roch.