Publicat el

Dilluns 1 de febrer: projecció de Tres dies amb la família

Tres dies amb la família, la pel.lícula de Mar Coll, ocuparà la tercera sessió del XVII Cicle de Cinema del Centre Català. La projecció tindrà lloc, com sempre, al cinema Utopia de la ciutat de Luxemburg dilluns 1 de febrer a les 21.30.

Tres dies amb la família

Aquesta cinta, protagonitzada per Eduard Fernández, Philippine Leroy-
Beaulieu, Ramon Fontserè i Nausica Bonnín, posa en escena el retrobament d’una família després de la mort del patriarca, l’avi de la Lea, el fil conductor de l’obra. Durant tot el film es produïran continus enfrontaments entre el que es diu i el que no, entre el que ocorre en la superfície i el que passa més endins. L’atmosfera plenament rohmeriana servirà per homenatjar el cineasta francès recentment traspassat.

Aquesta serà una setmana molt carregada d’esdeveniments per al CCL. Dimarts 2 celebrarem un recital de poesia a la biblioteca municipal d’Esch-sur-Alzette i dijous 4 tindrem una nova pel.lícula del Cicle de Cinema.