Publicat el

4 de febrer: projecció de Petit indi

Aquest dijous, 4 de febrer, a dos quarts de deu (21.30) al Cinema Utopia, veurem la quarta pel.lícula del XVII Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg.

Marc Recha, el director de pel.lícules tan inquietants i renovadores com Pau i el seu germà i Dies d’agost, presenta ara Petit indi. Amb aquesta obra, protagonitzada per actors tan coneguts com Eduardo Noriega i Sergi López, Recha confessa voler apropar-se al gran públic.

Petit indi

“Petit indi” és el sobrenom de l’Arnau, protagonista del sisè llargmetratge de Recha. Es tracta d’un noi solitari que busca treure la seva mare de la presó. Amb una narració més clàssica que en treballs anteriors del mateix director, l’obra mostra el jove protagonista acompanyat d’excel.lents intèrprets en la pell de personatges tan humans com estrambòtics.

Marc Recha va definir aquesta pel.lícula com “una faula sobre la pèrdua de la innocència”.

La darrera projecció del Cicle de Cinema tindrà lloc dilluns dia 8 a les 21.30.