Publicat el

25 de febrer: Algo más inesperado que la muerte, d'Elvira Lindo

Els socis i simpatitzants del Centre Català de Luxemburg volen més teatre. Aquesta conclusió va ser un dels resultats significatius de l’enquesta que vam completar l’any passat. Que no sigui dit que no ens hem afanyat a resoldre aquesta sol.licitud: dijous 25 de febrer, a les 20.00 a l’abadia de Neumünster, tindrem ocasió d’assistir a la representació de l’obra Algo más inesperado que la muerte, d’Elvira Lindo i Borja Ortiz.

inesperado

Es tracta d’una activitat coorganitzada amb el Círculo Cultural Antonio Machado. Compta amb el patrocini de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg i amb un cop de mà de l’abadia de Neumünster.

Aquesta obra que presenta la companyia Vania es basa en una novel.la homònima de l’escriptora i periodista Elvira Lindo (molt més que la “mare” de Manolito Gafotas). La direcció corre a càrrec del català Josep Maria Mestres, un dels més actius de l’escena en català. Dalt de l’escenari trobarem els actors Juan Antonio Quintana, Carmen Ruiz, Esperanza Elipe i David Luque.

I de què parla l’obra? De fet, d’ambició, desig i traïció, del sexe com a instrument per assolir l’èxit, del món creatiu dels escriptors (i de les frustracions que hi van lligades). Segons els seus creadors, es tracta d’una reflexió sobre l’èxit a la societat d’avui.

Ja és possible comprar les entrades a través de Luxembourgticket (al preu de 35 euros).