Publicat el

18 d'abril: la calçotada

Arriba l’esdeveniment més popular del Centre Català de Luxemburg: la calçotada. Serà aquest diumenge, 18 d’abril, al local del CBDM, un dels grups d’escoltes de la FNEL, a partir de les 13.00 hores. El local es troba a Merl, concretament al número 38A de la Rue des Celtes (sempre a la ciutat de Luxemburg).

Feu clic aquí per veure un mapa més gran

Enguany hem tingut alguns problemes tècnics i una difícil recerca d’un local (adjuntem un mapa per fer-vos més fàcil la tasca de trobar-lo), cosa que ens ha dut a anunciar la calçotada amb tan poca antelació i a demanar disculpes a tots els que vivien ansiosos l’espera d’aquest moment. Tanmateix, no faltarà res: calçots, costelles de xai a la brasa, botifarra, pa, vi, cafè i postres. El preu és de 40 euros per als adults (35 en cas de ser socis del CCL) i 15 per als menors d’edat.

Per raons de capacitat del local, aquest any només acceptarem 100 adults. Per tant, afanyeu-vos a reservar a la nostra adreça habitual o posant-vos en contacte amb en Xavier Valeri.

I no marxeu gaire lluny, perquè les properes setmanes estan carregades d’activitats:

  • Divendres 23: parada de llibres i roses i sopar de Sant Jordi
  • De divendres 23 a diumenge 25: Printemps des poètes, amb Susanna Rafart
  • Diumenge 25: Dia de la Catalunya Exterior
  • Dilluns 26: classes de cuina al Lycée technique de Bonnevoie
  • Dilluns 3 de maig: concert de Maria del Mar Bonet
  • Dimarts 4 de maig: sopar-debat amb el matemàtic Claudi Alsina